Jakie radio samochodowe kupić?
- Wojtol
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: 8.04
- Środowisko graficzne: GNOME
Jakie radio samochodowe kupić?
Witam. Szukam radia samochodowego w granicach 150 zł. Znalazłem na allegro radioodtwarzacz firmy Peiying (dokładnie PEIYING PY3123)- link do aukcji http://allegro.pl/radio-peiying-py3123- ... 31536.html. Cena jest niska, a radio posiada funkcję synchronizacji z Iphone na czym by mi też bardzo zależało. Czy ktoś z Was korzysta z takiego odtwarzacza? Czy po podłączeniu Iphone/Ipod bateria jest ładowana? Proszę o rady 

- luk1don
- Przebojowy Jelonek
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Inne
- Architektura: x86
Re: Jakie radio samochodowe kupić?
Chyba złe forum, tu mówimy o tematach zbliżonych do informatyki...
- Wojtol
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: 8.04
Nie mam kont na forach o radiach bo sie tym zbytnio nie interesuje, a zakładanie takiego konta żeby zapytać czy ktoś z użytkowników miał z takim modelem styczność trochę mijałoby się z celem
Dlatego pytam tutaj. Google też nie dają satysfakcjonujących mnie wyników bo radio te widocznie ledwo co wyszło, a o ładowaniu baterii nie ma mowy żeby gdzieś było napisane. Pozdrawiam 

- Hwiparam
- Zakręcona Traszka
- Środowisko graficzne: Openbox
- Architektura: x86_64
Szczerze? Wygląda mi to na jakiś chiński syf, coś jak tablety Manta albo telefony XiPhone/NOKLA sprzedawane masowo na Allegro za śmieszne pieniądze. Ja bym nie ryzykował. Bo przy podłączeniu iPhone bateria może zacząć się ładować... Ale równie dobrze może zacząć się palić...
Lepiej dołożyć i kupić coś porządniejszego niż to...
Lepiej dołożyć i kupić coś porządniejszego niż to...
Ubuntu: "Nie możesz używać tej samej wersji OS przez 12 lat i cały czas otrzymywać do niej aktualizacje oraz wsparcie!"
Arch Linux: "Hahahahaha Rolling Release robi brrrrrr!!!"
Miej wygooglane, a będzie ci dane

- mistrz1
- Zakręcona Traszka
- Środowisko graficzne: KDE Plasma
- Lokalizacja: Związek Socjalistycznych Republik Europejskich. Dystrykt – Polska
Z opiniami różnie bywa. Demokratycznie większość uznaje, że ziemia jest płaska i słońce kręci się dookoła niej, a jeden Kopernik mówi, że jest odwrotnie. Ot, i cała wartość opinii większości
Sam określ czy 150 zł to dla Ciebie dużo i czy chcesz zaryzykować. Kupując na allegro ma 10 dni na zwrot towaru
Tak poza tym, ktoś musi być pierwszym, który przeciera szlak, więc masz okazję być pionierem 

"Jeśli robisz to, co zawsze robiłeś, masz to, co zawsze miałeś" – Sokrates
Chwała Rosji!

Chwała Rosji!

- Hwiparam
- Zakręcona Traszka
- Środowisko graficzne: Openbox
Polskie krótkowzroczne myślenie: "100 złotych nie majątek, kupię chińskie radyjko no-name do samochodu, jak mi się po miesiącu popsuje to kupię nowe też za 100 złotych itd." Może te 100 złotych samo w sobie nie jest majątkiem, ale kij ma dwa końce. Bo 100 złotych + 100 złotych + 100 złotych itd. i prędzej czy później robi się z tego majątek. Bezpieczniej jest chyba wyłożyć od razu np. 500 złotych na coś, co podziała parę lat i w razie czego będzie można je naprawić czy wymienić, niż inwestować w mocno niepewne chińskie dziadostwo.
Ubuntu: "Nie możesz używać tej samej wersji OS przez 12 lat i cały czas otrzymywać do niej aktualizacje oraz wsparcie!"

- ethanak
- Wygnańcy
- Wersja Ubuntu: 12.04
- Architektura: x86
- Kontakt:
hm... nie chcę nic sugerować ale jestem szczęśliwym użytkownikiem tableta manty... i to tego z niższej półki.
jak się kupuje sprzęt za dwie stówki to trzeba od niego wymagać działania za dwie stówki. jak ma się większe wymagania to się kupuje odpowiedni sprzęt.
jak się kupuje sprzęt za dwie stówki to trzeba od niego wymagać działania za dwie stówki. jak ma się większe wymagania to się kupuje odpowiedni sprzęt.
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 12.10
- Środowisko graficzne: Brak
chińczyki mają to do siebie ,że się grzeją. Kolega kupił mp3 chińskiej firmy i wytrzymała 3h grania. Poczytaj na forum jak długo żyje twój wynalazek
Jeśli obawiasz się że ukradną ci radio to zainwestowałbym w jakiegoś taniego pionierra z wejście na USB i z pena będziesz słuchał sobie muzyki.
Jeśli obawiasz się że ukradną ci radio to zainwestowałbym w jakiegoś taniego pionierra z wejście na USB i z pena będziesz słuchał sobie muzyki.
-
- Przyjaciel
- Środowisko graficzne: Inne
A w pierwszym poście...czif007 pisze:zainwestowałbym w jakiegoś taniego pionierra z wejście na USB i z pena będziesz słuchał sobie muzyki.
Zawsze można poszukać coś podobnego do: http://www.belkin.com/us/F8Z441-Belkin/ ... NE/APPLIP4Wojtol pisze:a radio posiada funkcję synchronizacji z Iphone na czym by mi też bardzo zależało.
O pomoc pytaj a forum, a nie przez PW.