Prosze o kika rad odlacznie 'od czego zaczac'
POZDRAWIAM
Sugeruje użycie Mint xfce ( jeśli MATE ścina ) ale w wersji 13 gdyż Mint 14 bazuje na Ubuntu 12.10 które jeszcze ma wsparcie tylko rok czasu natomiast Mint 13 bazuje na Ubuntu 12.04 mające wsparcie jeszcze do 2017 roku ...Boxer87 pisze:(...) teraz bede testowal minta 14 xfce (...)
Środowisko MATE też dobre ( mniej zużywa RAM niż Gnome Classic / Fallback ) i także jak XFCE czy też LXDE zużywa jedynie około 200 MB RAM z tą różnicą , ze jest bardziej konfigurowalne niż XFCE i LXDE ( takie ja odnoszę wrażenie po sprawdzeniu na Mintach MATE a XFCE/LXDE ... ) a podobne jest do starego Gnome 2.xethanak pisze:nie chcę sugerować, ale ja używam gnome classic bez efektów na desktopach i xfce na netbooku.
Jeśli jeszcze mogę pomóc to w razie gdyby jednak był potrzebny Debian LXDE+XFCE ( wersja instalacyjna ) :Boxer87 pisze:Do tej pory smiga mi super debian lxde ale nie moge go zainstalowac mam wersje live a nigdzie nie moge odszukac wersji z instalka na hddka , co prawda na tym live jest opcja install ale nie dziala...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości