Witam,
instalował ktoś apkę "copy"? To niestety nie jest paczka deb i mnie instalacja przerosła jesli ktoś ma pojęcie lub już to instalował proszę o jakiś instruktaż.
https://copy.com/install/linux/Copy.tgz
Aplikacja "copy" dla linuxa
- Jusko
- Przebojowy Jelonek
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86_64
- Kontakt:
Re: Aplikacja "copy" dla linuxa
Ale w czym problem? Pobrałem archiwum, uruchomiłem plik CopyAgent i uruchomiło mi się okienko gdzie mogłem się zalogować lub stworzyć nowe konto. Może nie masz po prostu jakiegoś libsa w systemie - jeśli tak uruchom plik z poziomu konsoli i dzięki temu dowiesz się, czy czegoś nie brakuje. U mnie ruszyło out of the box (Fedora 18).
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 20.10
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86_64
Re: Aplikacja "copy" dla linuxa
Ale gupi jestem zamiast tego copy agenta ja próbowałem kompilować cudować, szkoda słów. nie mniej dzieki!Jusko pisze:Ale w czym problem? Pobrałem archiwum, uruchomiłem plik CopyAgent i uruchomiło mi się okienko gdzie mogłem się zalogować lub stworzyć nowe konto. Może nie masz po prostu jakiegoś libsa w systemie - jeśli tak uruchom plik z poziomu konsoli i dzięki temu dowiesz się, czy czegoś nie brakuje. U mnie ruszyło out of the box (Fedora 18).