Aplikacja "copy" dla linuxa

Instalacja i konfiguracja oprogramowania sieciowego.
kofa
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec
Wersja Ubuntu: 20.10
Środowisko graficzne: GNOME
Architektura: x86_64

Aplikacja "copy" dla linuxa

Post autor: kofa »

Witam,
instalował ktoś apkę "copy"? To niestety nie jest paczka deb i mnie instalacja przerosła jesli ktoś ma pojęcie lub już to instalował proszę o jakiś instruktaż.
https://copy.com/install/linux/Copy.tgz
Awatar użytkownika
Jusko
Przebojowy Jelonek
Przebojowy Jelonek
Wersja Ubuntu: inny OS
Kontakt:

Re: Aplikacja "copy" dla linuxa

Post autor: Jusko »

Ale w czym problem? Pobrałem archiwum, uruchomiłem plik CopyAgent i uruchomiło mi się okienko gdzie mogłem się zalogować lub stworzyć nowe konto. Może nie masz po prostu jakiegoś libsa w systemie - jeśli tak uruchom plik z poziomu konsoli i dzięki temu dowiesz się, czy czegoś nie brakuje. U mnie ruszyło out of the box (Fedora 18).
kofa
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec
Wersja Ubuntu: 20.10

Re: Aplikacja "copy" dla linuxa

Post autor: kofa »

Jusko pisze:Ale w czym problem? Pobrałem archiwum, uruchomiłem plik CopyAgent i uruchomiło mi się okienko gdzie mogłem się zalogować lub stworzyć nowe konto. Może nie masz po prostu jakiegoś libsa w systemie - jeśli tak uruchom plik z poziomu konsoli i dzięki temu dowiesz się, czy czegoś nie brakuje. U mnie ruszyło out of the box (Fedora 18).
Ale gupi jestem zamiast tego copy agenta ja próbowałem kompilować cudować, szkoda słów. nie mniej dzieki!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sieci, serwery, Internet”