(Open WebUI) Jak zintegrować automatyczną renowację zdjęć?

Grafika, film, dźwięk.
Bamboo
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec
Środowisko graficzne: Cinnamon

(Open WebUI) Jak zintegrować automatyczną renowację zdjęć?

Post autor: Bamboo »

Witam wszystkich! Jestem nowym użytkownikiem forum i to mój pierwszy post. Korzystam z laptopa Acer Swift Go 16 z najnowszym systemem Linux Mint Cinnamon.

Za pomocą Gemini udało mi się zainstalować Open WebUI. Chciałbym zintegrować z tym interfejsem narzędzie do automatycznej renowacji starych zdjęć i okładek albumów muzycznych. Zależy mi na tym, aby proces odbywał się bezpośrednio w Open WebUI (tak jak w Gemini), bez otwierania osobnych kart. Chcę po prostu przesłać plik, wpisać polecenie „napraw obrazek” i otrzymać gotowy wynik bez ręcznego retuszu.

Niestety, od wczoraj stoję w miejscu. Gemini podaje mi skomplikowane skrypty, biblioteki i komendy do terminala, które nie przynoszą efektu. Pogubiłem sie co instalowałem. Mam wrażenie, że niepotrzebnie zaśmiecam system kolejnymi pakietami, a AI zamiast przetwarzać grafikę, generuje błędy lub nielogiczne odpowiedzi. Czy ktoś z Was przeprowadzał taką integrację i mógłby mnie nakierować na sprawdzone rozwiązanie?"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka, filmy, zdjęcia, grafika”