To może ja zacznę Przyznaję się (bez bicia), że zaznaczyłem opcję ostatnią "nie"
Tak naprawdę to nigdy i nigdzie nie czytam regulaminów - głównie z powodu lenistwa i braku czasu Na szczęście nigdy jeszcze nie miałem bliższego spotkania z modem, bo poprostu wiem jak się zachować i to mi wystarcza
Chciałbyś mieć 500 000 post co? I od razu prenumeratę LinuxMag? Ja czytałem regulamin po rejestracji, ale "czasem się zapominałem" i postępowałem nieregulaminowo.
aga28- Nie musisz się wyzłośliwiać. RYNIEK - a kto tu się wyzłośliwia?
Brakuje opcji: nie, bo w życiu naczytałem się tyle regulaminów iż ten jeden kolejny niczym nie nie zaskoczy.
Ale chyba po tym temacie przeczytam...no przejże...rzucę okiem...ale na pewno przynajmniej wejdę do tematu z regulaminem.
edit //k2cl: jeśli chcesz "przejżeć"... to może lepiej tego nie rób
przejrzeć, przejże...fakt, to pierwsze to zupełnie inne słowo chodź całkowicie poprawnie ortograficznie. Zapamiętam sobie.
//Dwim
Poniższe zdanie jest fałszywe.
Powyższe zdanie jest prawdziwe.
Nie. NIe mam zbytnio czasu pisać na forum, i głównie czytam co ciekawsze tematy. (dość doświadczenia z ubuntu mam to już nie muszę pytać o byle co..)
Jeśli ktoś nie ma trollowania we krwi i po prostu wdział że mody zabijają tematy problem xxx i korzystali kiedyś z jakiegoś forum to dają radę się zachować....
Czy sie stoi czy sie leży Debian zawsze sie należy.
A ja nie przczytałem I nie mam zamiaru przeczytać xD Nigdy nie czytam regulaminów... I jakoś jeszcze nigdy, nigdzie, nawet warna nie dostałem... xD
No fajne podejście. Z kodeksem drogowym też nie masz zamiaru się zapoznawać zanim zasiądziesz przed kółkiem?
Niby możnaby wybaczyć takie podejście komuś kto zachowuje się przyzwoicie, ale ponieważ tworzy to niebezpieczny precedens i wprowadza realtywizm ("skoro on nie przeczytał to i ja nie muszę"), to należy to podejście potępić.
Nie czytałem bo po co skoro statystycznie rzecz biorąc większość społeczeństwa nie umie czytać ze zrozumieniem więc z dużym prawdopodobieństwem mogę założyć, że ja również będę się zaliczał do tej statystycznej większości. Po co więc marnować czas na bezproduktywne działania?
"I smoke two joints before I smoke two joints and then I smoke two more"
Tux Marley
zaznaczyłem nie, ponieważ nie przeczytałem od początku do końca - raz zerknąłem do regulaminu, jak jeden z moderatorów zablokował jakiś wątek, bo tytuł wątku był niezgodny z regulaminem - okazało się, że w tytule zostalo użyte słowo "problem"... a tak pobieżnie na niego patrząc, to wygląda na to, że nie łamię zasad na tym forum
Ubuntu User number is # 26071 - http://command-dos.blogspot.com/ - Mój skromny blog command_dos'a - pozdrowionka -