lukitd zmieniłes zarejestrowałes się pod innym loginem ??
Chyba na głowę upadłeś. Myślisz, że aby ja mam odwagę krytykować Linuxa za jego niedoskonałości a mieszać z błotem Windowsa za przyjazne, proste, sprawdzone środowisko?
To choroba. Poradź się neurologa.
Właśnie. Mnie Linux nie przeraża. Nawet mógłbym go mieć obok niezawodnego XP'ka ale nie ma narazie sensu bo jak mi modem na nim dobrze nie działa to po co? I filmy też zadowalająco nie działają na 8.04.
Niezadowoleni z linuksa są śmieszni, mają zły sprzęt, są głupi itp.
Linuksy oprócz tego, że zazwyczaj źle działają, silnie uczulają na pozostałych 99% użytkowników komputerów i inne systemy operacyjne z wywoływaniem apopleksji włącznie. Może powinny być rozpowszechniane z ulotką "UŻYWANIE SZKODZI ZDROWIU"
Całkowicie się z tym zgadzam...
Uważam ubuntu 7.10 za jedną z najlepszych dystrybucji na prawie 10 (nieubuntu) jakie testowałem. Jest pełne wad, ale i tak dobre w porównaniu do pozostałych. Ta najnowsza wersja jest natomiast gorsza od visty.
Również się z tym zgadzam. Bo 8.04 dzięki swojemu nowemu serwerowi dźwięku "pulse audio" wprowadza problemy z dźwiękiem i obrazem w video.
A poza tym coś po zalogowaniu długo się "mota" obraz i dysk się mieli. Ciekawe dlaczego? Może to potrzebuje więcej ramu?
Kupno legalnej wersji XP to najlepiej wydane pieniądze w moim życiu.
Ta płytka instalacyjna działa cuda. Sama instalacja jest bez porównania prostsza niż w jakimkolwiek linuksie. Program do partycjonowania chociaż nie działa automatycznie i nie ma "pomocników" pozwala zrobić wszystko czego się od niego oczekuje. To z pomocą tej płytki pozbywałem się partycji linuksowych kolejnych testowanych przeze mnie dystrybucji, odzyskiwałem stracone dane i naprawiałem uszkodzoną przez te dystrybucje partycję C. Sam system działa bezawaryjnie i szybko.
Również popieram.
A pierdoły w stylu:
Chyba się nie doczekam linuksa, że będzie się dało w jakiejś znośnej jakości muzyki słuchać.
to już kompletnie ośmieszają ich autora.
O te właśnie słowa co powiedziałeś to Ciebie ośmieszają a nie kolegę. Bo używamy Windowsa a wiemy, że Ubuntu 8.04 i dźwięk Pulse Audio powoduje wiele problemów z obrazem i dźwiękiem. A Ty siedzisz na Linuxie i o tym nie wiesz. Pewnie nawet nie słuchałeś jeszcze muzy na Linuxie ani filmów nie oglądałeś taki jesteś zajęty konsolą

Ambitny.
lukitd powinien mieć pretensję do tepsy a nie do Linuxa, że coś mu nie działa.
No ale jakby ten Linux był taki dobry i taki popularny to producent modemu i tepsa by dostarczyli finalne stery do niego nie sądzicie?
Dziś mnie coś naleciało żeby sobie pograć w
bilarda i
strip pokera.Bo jak wiadomo "nie samą pracą żyje człowiek". Pod Windowsem żaden problem, wystarczy kupić Komputerświat Niezbędnik za 7,50PLN i mam. A proszę mi podać odpowiedniki tych gier pod Ubuntu...