http://cdimage.ubuntu.com/daily-live/20081029.5/
pozdrawiam

Taką jak Quake czy Doom?bany21 pisze:aby zwiększyć popularność linuxa należy cakowac jakąś popularna grę tylko na linuxie
raczej Vista bardziej przypomina Linuxa (a Windows 7 KDE...)linux bardzo przypomina Viste
GTA IVkozlov pisze:Taką jak Quake czy Doom?
Half-Life, CS i te sprawy. Dobrze że Prey będzie miał własny natywny instalator dla Linuksa, a kod Dooma 3 ma zostać otwarty. Gier na Linuksa przybywa, są coraz ładniejsze i grywalniejsze. Jest WINE, jest CrossOver, mamy mocne wsparcie. Będziemy mogli zniewolić więcej windowsowych umysłów. To dobrzebany21 pisze:GTA IV![]()
![]()
A KDE Mac OSraz pisze:raczej Vista bardziej przypomina Linuxa (a Windows 7 KDE...)
Nie idź tą drogą. Ten system to porażka.ignacy pisze:Ja jak będę miał trochę $$$ zapewne zakupię sobie Vistę, bo niewiele mnie przy Ubuntu szczerze mówiąc trzyma.
NieMatofil pisze:Nie masz ciekawszych rzeczy do kupienia?
A masz wydajny komputer???Vista chodzi dobrze jak masz procek 3GHz,RAM 2 do 4G(widzi 3500M)ale czuć przyrost prędkości,a jesli chodzi o Ubuntu to jest nie dla maluczkich:razz:ignacy pisze:A KDE Mac OS![]()
Ja jak będę miał trochę $$$ zapewne zakupię sobie Vistę, bo niewiele mnie przy Ubuntu szczerze mówiąc trzyma.
A porównywałeś jak chodzi na 2,2 G i np 3,6G?I jak masz RAM-u 1,2 i 4 G?Ważna jest też karta Grafiki.Nie oszukujmy się Vista na dzień dobry żżera 600MB RAM-u.Jak odpalisz przeglądarkę skypa,gg i pocztę to system się wykasztani,albo będzie mulił jak jasna...Pozatym do czego wy uzywacie komputera,tylko do pisania postów?Ja konwertuję filmy,obrabiam zdjęcia a przy małej ilości RAM-u i cienkim procku trzeba o tym zapomnieć.Ja w laptopie mojej kobiety zmieniłem 1G na 2G ramu i laptop dostał skrzydeł.Na słabych kompach Vista chodzi wrednie mulisto,wiem to z doświadczenia,ale na dorych jest parwie tak szybka jak Ubuntu:razz:Przedewszystkim uruchamia sie szybciej i zamyka.Ja używam w Viście bocznego paska aero i Roced-dock,w Ubuntu Compiz,AWN i Screenlets.jawor121 pisze:Jaki procek do 3ghz,ja mam 2.1ghz i chodzi ok.Ważne są dwa rdzenie,wtedy nie trzeba żadnych 3ghz.Zresztą,bez 2 też nie ma potrzeby.Jak już masz Vistę,to najważniejszy jest Sp1.
Mam w sygnaturceSingel pisze:A masz wydajny komputer???Vista chodzi dobrze jak masz procek 3GHz,RAM 2 do 4G(widzi 3500M)ale czuć przyrost prędkości,a jesli chodzi o Ubuntu to jest nie dla maluczkich:razz:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości