rozbarwinek pisze:Bo nie znam się na programowaniu

jestem tylko grafikiem...
Dlatego poprosiłem Sibula o pomoc.
Z resztą sam widzisz że layout już jest prawie gotowy (oprócz spraw technicznych)

jutro Sibul będzie go dalej poprawiał...
A jednak się nie pomyliłem...
Ile to już będzie rozbarwinek... 11 dni? jesteś
tylko
grafikiem?.
Jak to mówią "nie kopie się leżącego" ale wyjątkowo od tej reguły odstąpię.
- Pisałeś, że 1h layout, a wychodzi, że 11 dni template do wp? oczywiście rozumiem, że to wina Sibula prawda?
- nie pomyliłem się mówiąc, że skoro nie potrafisz czegoś zaprogramować nie oznacza, że ktoś tego nie potrafi wiec swoje fanaberie dot. "zmyślnego projektowania stron www" schowaj sobie w buty między słomę, bo jak ktoś może wypowiadać się o czymś o czym nie ma pojęcia, przecież jesteś aż "tylko grafikiem"
- jak ktoś ci mądrze doradza to przyjmij to z pokorą, a nie rzucaj się jak rozpieszczony bachor któremu zabrano lizaka
- nie przechwalaj się czymś czego nie potrafisz udowodnić / wykonać
- i wstyd mi za ciebie, bo "cwaniakujesz" do wszystkich jak stary, a ledwo smarki skończyłeś wycierać
Co jest w tym dobrego...?? życie nauczy cię pokory jak parę razy dostaniesz kopa w 4 litery... a jak cię nie nauczy... "toś głupim przed szkodą jak i po szkodzie"
ps: Sibul... dobra robota (jest coraz lepiej, jest parę bugów, przetestuj także pod operą, górne menu nie do końca działa dobrze i stopka się oddziela)