Hejka, od dłuższego czasu, gdy kopiuje dane z ftp przy pomocy krusadera, to ten zapisuje mi wszystkie pliki z rozszerzeniem .part? Jak to zlikwidować?
Swego czasu próbowałem w konfiguracji systemu zmienić opcję .part, ale to nie pomogło.
Jakieś pomysły?
krusader podczas pobierania z ftp dodaje rozszerzenie .part
- ka_o_3991
- Przyjaciel
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Xfce
- Architektura: x86_64
Odp: krusader ftp part
prawdopodobnie zapisuje .part a po pobraniu całości zmieni na właściwe rozszerzenie 
Zmień tytuł tematu tak, aby w sposób możliwie precyzyjny przedstawiał sedno sprawy, w której piszesz. Miej na uwadze również zgodność z REGULAMINEM
Tytuł tematu zmienisz edytując pierwszy postW razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.

to temat czy tagi? Popraw.krusader ftp part
Zmień tytuł tematu tak, aby w sposób możliwie precyzyjny przedstawiał sedno sprawy, w której piszesz. Miej na uwadze również zgodność z REGULAMINEM
Tytuł tematu zmienisz edytując pierwszy postW razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 9.04
- Środowisko graficzne: KDE Plasma
Odp: krusader ftp part
Napisalem, ze dzieje się to już od dluzszego czasu, wiec mozna by sie domyslic, ze te pliki juz dawno pobral w calosci i niestety nie zmienil rozszerzenia na wlasciwe. Nie jestem az tak w gorącej wodzie kąpany by w trakcie pierwszego pobierania pliku lecieć od razu na forumprawdopodobnie zapisuje .part a po pobraniu całości zmieni na właściwe rozszerzenie

Podalem slowa kluczowe, by latwiej bylo znaleźć w wyszukiwarce. No ale ok, skoro lubiecie tematy w stylu:to temat czy tagi? Popraw.
"Problem pomocy"
to zaraz zmienie

joke, poprawie na inny
EDIT:
edit: jakby co, problem nadal nie rozwiązany