krusader podczas pobierania z ftp dodaje rozszerzenie .part

Tylko tematy nie mieszczące się powyżej.
npr
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec
Wersja Ubuntu: 9.04
Środowisko graficzne: KDE Plasma

krusader podczas pobierania z ftp dodaje rozszerzenie .part

Post autor: npr »

Hejka, od dłuższego czasu, gdy kopiuje dane z ftp przy pomocy krusadera, to ten zapisuje mi wszystkie pliki z rozszerzeniem .part? Jak to zlikwidować?
Swego czasu próbowałem w konfiguracji systemu zmienić opcję .part, ale to nie pomogło.

Jakieś pomysły?
Awatar użytkownika
ka_o_3991
Przyjaciel
Przyjaciel
Wersja Ubuntu: inny OS
Środowisko graficzne: Xfce
Architektura: x86_64

Odp: krusader ftp part

Post autor: ka_o_3991 »

prawdopodobnie zapisuje .part a po pobraniu całości zmieni na właściwe rozszerzenie ;)
krusader ftp part
to temat czy tagi? Popraw.

Zmień tytuł tematu tak, aby w sposób możliwie precyzyjny przedstawiał sedno sprawy, w której piszesz. Miej na uwadze również zgodność z REGULAMINEM
Tytuł tematu zmienisz edytując pierwszy postW razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.
npr
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec
Wersja Ubuntu: 9.04
Środowisko graficzne: KDE Plasma

Odp: krusader ftp part

Post autor: npr »

prawdopodobnie zapisuje .part a po pobraniu całości zmieni na właściwe rozszerzenie
Napisalem, ze dzieje się to już od dluzszego czasu, wiec mozna by sie domyslic, ze te pliki juz dawno pobral w calosci i niestety nie zmienil rozszerzenia na wlasciwe. Nie jestem az tak w gorącej wodzie kąpany by w trakcie pierwszego pobierania pliku lecieć od razu na forum ;)
to temat czy tagi? Popraw.
Podalem slowa kluczowe, by latwiej bylo znaleźć w wyszukiwarce. No ale ok, skoro lubiecie tematy w stylu:
"Problem pomocy"
to zaraz zmienie ;)
joke, poprawie na inny

EDIT:
edit: jakby co, problem nadal nie rozwiązany
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne”