Ja osobiście nie widzę sensu w shoutboxie, żeby nerdzi bez znajomych mieli z kim poploteczkować?

Już pytałem za ilementhosh pisze:Najlepiej mówić zróbcie to i tamto. Pragniesz sb, załóż na localhoscie forum phpb3 i testuj pluginy w poszukiwaniu tego który zintegruje IRC ze skryptem forum. Później elegancko dostosuj do tego forum i podeślij adminom..
A kto się pytał o sens? Shoutbox jest dla rozrywki, a jak dzieciaczki będą spamować, to się ich będzie za każdym razem odsyłać do forum. W końcu się nauczą. Dajmy im szansę.menthosh pisze:Ja osobiście nie widzę sensu w shoutboxie, żeby nerdzi bez znajomych mieli z kim poploteczkować? Na 99,9% (i jeszcze kilka dziewiątek) będą tam spamować dzieciaki swoimi problemami.
Nie, sb nie pomoże uniknąć śmieciowatych postów. On po prostu je będzie gromadził a jego obecność na str głównej odstraszy sporo ludu który posiada firmę/rodzinę i pragnie zainstalować ubuntu.grappas pisze:Już pytałem za ilementhosh pisze:Najlepiej mówić zróbcie to i tamto. Pragniesz sb, załóż na localhoscie forum phpb3 i testuj pluginy w poszukiwaniu tego który zintegruje IRC ze skryptem forum. Później elegancko dostosuj do tego forum i podeślij adminom..
A kto się pytał o sens? Shoutbox jest dla rozrywki, a jak dzieciaczki będą spamować, to się ich będzie za każdym razem odsyłać do forum. W końcu się nauczą. Dajmy im szansę.menthosh pisze:Ja osobiście nie widzę sensu w shoutboxie, żeby nerdzi bez znajomych mieli z kim poploteczkować? Na 99,9% (i jeszcze kilka dziewiątek) będą tam spamować dzieciaki swoimi problemami.
Nie oszukujmy się - Ubuntu to nie Slackware. Jest rozwijany dla ów dzieciaczków. Trzeba zacisnąć cztery litery i starać się im wytłuszczyć co można a czego nie. Shoutbox tylko pomoże uniknąć śmieciowatych postów.
Dzięki za informacjęmario_7 pisze:Shoutboksa nie będzie, motywów do wyboru też nie przewidujemy. Z jednym motywem jest wystarczająco dużo roboty.
Zgadzam się z Heos.Heos pisze:Jest nieczytelny i zbyt oczobijny.
hola hola.Ja wiem,że niektórzy nawet nie wiedzą o czym piszę,ale są osoby ślepe jak kury i im nie przeszkadzają drobne rzeczy
Dobre określeniemarcinmarv pisze:po za "radioaktywną pomarańczą"
Napisałeś jedno zdanie które zajmuje wysokość prawie całego monitora.michal671 pisze:Tylko, że tej siatki prawie wogóle nie ma, jest tylko po bokach. IMO ten styl jest świetny
.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości