lineage sam dziala, jednak na moim serwerze jest patch i kiedy go zainstaluje wyskakuje blad direct x

Probowalem podmieniac juz rozne pliki i nic mi sie nie udaje ;/ prosze po pomoc bede bardzo wdzieczny

I wszystko ladnie chodzi, mam tylko problem z myszka, jak chcesz sie obejzec to kamera zaczyna wirowac do okola co jest dosyc uciazliwe, miales ten problem?
Otóż nie. Nie mam żadnych problemów z myszką. Wszystko śmiga jak trzeba. Może masz coś nie tak w Wine ustawione?navan pisze:(moze juz nie aktualnie ale napisze) Tak l2 DEX, ja tez odpalilem wg ich poradnika na forum:
I wszystko ladnie chodzi, mam tylko problem z myszka, jak chcesz sie obejzec to kamera zaczyna wirowac do okola co jest dosyc uciazliwe, miales ten problem?
Gra śmiga na kliencie Hellbound (serwer L2 Dexternet). Spróbuj zastosować ten sam chwyt co my może jakoś to się da odpalicTomala pisze:Na jakim serwerku L2 udało wam się uruchomic gierkę ??
Ja gram na Dragon-Network Naightmarze niestety jeszcze ciągle pod windowsem bo C6 interlude ponoć z patchem nie działała na Ubuntu być moze jak wprowadza Hellbonda to będzie pozytywna zmiana.
Po zainstalowaniu L2 po prostu usunąłem folder system z katalogu z grą i na jego miejsce wkleiłem ten, którego używałem pod Window$em. Potem dokonałem odpowiednich zmian w L2.ini (tych opisanych na forum) i wszystko pięknie działa.navan pisze:Kurcze a ja mam, i to wkurzajace strasznie, a jak system zrobiles? Wrzuciles czysty system z updatera czy system ktory byl po instalce + update i czy kopiowales patcha systemu z winehq? Bo tam jest dany ptach do systemu...
Nie dodawałem żadnych. Poprostu zainstalowałem i skopiowałem folder system spod windowsa. Nic więcej nie robiłem.navan pisze:Arian, jakie masz dodane hosty?
według tego poradnika musze skopiowac pliki "do wine" ale jak to zrobic, pewnie odpowiedz bedzie tak banalna ze ...... ale nowy jestem :]Wilczur pisze:Nie podałeś praktycznie żadnych sensowych informacji. Zacząłbym od zastosowania się do http://appdb.winehq.org/objectManager.p ... &iId=11758 oraz przejrzenia znajdujących się tam informacji, a także o dokładniejszy opis problemu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości