Czy trackpad działa (szczególnie chodzi mi o scroll, bo multitouch to raczej nie

Zawsze można nagrać pultpit przez gtkrecordmydesktop

Proszę sprecyzuj, czy chodzi o kernel z patchami Cona Kolivasa, czy "goły" kernel. Czy, dla wersji 2.6.33, czy 2.6.33.1 ?Takedowner pisze:Witam. Piszę na forum, ponieważ mam prośbę do użytkownika e X t 7 3. Otóż mógłbyś udostępnić swój .config dla żródła jądra w wersji 2.6.33 dla Asus'a 1201N ? Chciałbym się jeszcze zapytać, czy jest możliwość ustawienia flag kompilacji kompilatora (narzędzia make ?), tak jak to można uczynić w takich dystrybucjach jak Gentoo, czy makepkg w Archlinux'ie ? Jeszcze jedno pytanie, czy jest jakaś różnica, jeżeli będę kompilował jądro dla typu procesora Intel Atom bądź Core 2/Xeon w przypadku procesora Intel Atom 330? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.
masz wpisaną wersje systemu x86_64 więc obawiam się, że nie ma sterownika pod tą wersję systemu albo jest to trudniejsze, miałem podobnie, straciłem dzień, a po zmianie na x86 nawet nic nie musiałem robić, wystarczył update systemu <miałem wersję półroczną> i sam znalazł i zainstalował sterowniktutsii pisze:Hej, mógłby ktoś wrzucić link do sterowników do wifi, bo siedzę już dobre kilka godzin i nic nie mogę znaleźć. Będę bardzo wdzięczna
...nie ma to jak zrobić z siebie idiotkęMógłbyś mi powiedzieć co to jest w/g e X t 7 3 i jak zrobić tego optymalizację?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość