http://www.facebook.com/about/timeline
Jeśli ma to tak wyglądać to przenoszę się na "google plus" i będę karmić korporację. :/ Google jest przynajmniej jakieś takie bardziej profesjonalne. Bo na fejsie robi się gorzej niż na takiej fotce czy NK. Myślicie, że "Fejs" tym strzeli sobie w stopę? Czy to umówiony podział rynku? Google starsi, mniej otwarci, a fejs: ludzie "mlodego pokolenia"?
Nowy wygląd facebooka
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 10.04
- Środowisko graficzne: Brak
- Architektura: x86_64
- Kontakt:
Re: Nowy wygląd facebooka
Większość ludzi się przyzwyczai. Wszystko to jest proste, po chwili korzystania przeciętny użytkownik będzie wiedział co i jak. Przez to z Facebooka odejdą tylko garstka ludzi. Facebook jest teraz modny i nic nie zapowiada się, żeby się to nagle zmieniło. Interfejs był długo projektowany przez dobrych projetantów(podejrzewam).
Google jakąś część rynku na pewno przejmie, przydałyby się jakieś rewolucyjne(i opatentowane) funkcjonalności, których nie będzie na Facebooku. Chociaż może wystarczyć dobra reklama.
Tak według mnie.
Google jakąś część rynku na pewno przejmie, przydałyby się jakieś rewolucyjne(i opatentowane) funkcjonalności, których nie będzie na Facebooku. Chociaż może wystarczyć dobra reklama.
Tak według mnie.
- lolq
- Serdeczny Borsuk
- Wersja Ubuntu: 11.10
- Środowisko graficzne: KDE Plasma
- Architektura: x86_64
Re: Nowy wygląd facebooka
ja będę rozkręcał swój portal i mam takie rewolucyjne i wizjonerskie pomysły, których nawet FB nie ma i pewnie jeszcze długo nie będzie miał, póki co d pomocy się zgłosiło kilka osób, ale tu potrzeba całego sztabu programistów i projektantów 
G+ nie będzie na pewno jakąś konkurencją dla fb bo to tylko dodatek do flagowego produktu czyli wyszukiwarki, w dodatku jest raczej mało intuicyjne w obsłudze
Polskie serwisy (nk, fotka, epuls, grono) umierają bo stoją w miejscu, no cóż...

G+ nie będzie na pewno jakąś konkurencją dla fb bo to tylko dodatek do flagowego produktu czyli wyszukiwarki, w dodatku jest raczej mało intuicyjne w obsłudze
Polskie serwisy (nk, fotka, epuls, grono) umierają bo stoją w miejscu, no cóż...